miercuri, 29 iulie 2009

Costinesti 2009


Piratii fac marketing de plaja


Draga Blogule

Nu am mai scris de o saptamana, in aceasta perioada s-au intamplat foarte multe, daca ar fi sa le povestesc as plictisi cititorul. Astept concediul ................

miercuri, 22 iulie 2009

McHammer al Olteniei


As vrea sa scriu ceva despre fapta savarsita de oltean, dar pur si simplu nu pot, asa ca ii fac o dedicatie muzicala


Timpuri Noi - Vecina
Asculta mai multe audio Muzica

joi, 16 iulie 2009

Springtime mancare infecta, site .... parodie


Ora 13 si 15 minute sunt la birou si ma pregatesc de pranz, dupa foarte mult timp ma gandesc sa cumpar ceva de la Springtime fiindca i-am evitat in ultimii 2 ani pentru ca nu imi placea si inca nu imi place ce ofera. Am sperat ca totusi in 2 ani sa isi mai revina si ei, dar am ramas la speranta pentru ca din start de cand am dorit sa stiu meniul am fost invitat sa-l ocolesc.



Omagiu MJ

Astazi doream sa prezint omagiul adus de superstarul NBA, Shaquil O'neill, in memoria MJ, care dupa cum afirma pe pagina sa personala de Twitter ar fi fost idolul generatiei sale.
Din pacate cei de la prosport.ro nu mi au dat voie sa folosesc clipul astfel voi compensa cu o melodie MJ aleasa pe spranceana.

luni, 13 iulie 2009

IE meu nu e modern asa zice IUTUB

Uat da fac - iutub este viu, gandeste, transmite mesaje

miercuri, 8 iulie 2009

Disperarea Doamnei Doina


Doamna Doina este femeia responsabila cu curatenia etajului 8 Tronson I din Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Ea este o persoana cu foarte mult bun simt si nu are puterea sa zica celor care se plimba pe acolo (ca de lucrat nu lucreaza) sa isi aduca aminte de cei 7 ani de acasa. Totusi a gasit o metoda inedita de ai atentiona .........

Nesimtirea creste cu cit functia este mai mare .............

marți, 7 iulie 2009

Adio Tweety

Pe Sos. Pantelimon mai inspre Cora asa un antreprenor i-a pus gand rau lui Tweety.

luni, 6 iulie 2009

Joc Provocare

Astazi am primit un joc provocare de la vecina mea Vicky o maestra in arata culinara cum rar se mai intalneste in ziua de azi. Iti multumesc ca te ai gandit si la mine si voi raspunde acestui Joc Provocare:

* Spune 5 lucruri pe care nu le-ai facut si ai vrea sa le faci:
1. Sa merg la Los Angeles si sa vad un meci al echipei de baschet din NBA LA Lakers si sa fac baie si plaja in apele de coasta ale Californiei
2. Sa am cabana mea la munte
3. Sa stau la un pahar de vorba cu Papa
4. Sa vizitez Vaticanul
5. Sa locuiesc vre0 2 ani la Sydney

* Spune 5 lucruri pe care nu le-ai face niciodata:
1. Nu sunt genul care sa zica ca nu as face "asta" niciodata

* Spune 5 lucruri despre blog-ul ce ti-a oferit acest joc:
1. imi place cum prezinta realizarile culinare
2. imi plac majoritatea retetelor
3. imi place ca ignora in continuare ideea mea de inghetata de casa
4. imi place ca nu zice pe blog ca are pisica
5. imi place ca blogul imi face pofta de mancare

Si acum trimite Jocul Provocare la 5 blog-uri din lista ta:
Hmmm trimit unei singure persoane ca poate o conving sa intre in blogosfera:
psorrin

Iertare

Am fost criticat de cateva ori la rand de un prieten ca nu acord suficienta atentie acestui blog iar ca unele materiale au un caracter suspect, si pe buna dreptate! Adevarul e ca la sfarsitul unei zile petrecute in fata calculatorului muncind [ca din pacate altfel nu se poate!] as da orice sa ma refugiez undeva departe, doar sa nu mai vad ‘fata’ de calculator…. si in consecinta, ajung intr-adevar sa neglijez acest blog din lipsa de energie si de timp.

Suv-ul Dacia

Cu ocazia implinirii a 10 in Romania cei de la Grupul Dacia-Renault au dat publicitatii primele imagini cu viitorul Suv al uzinelor de la Pitesti

vineri, 3 iulie 2009

Piata Operei


Opera unei tute chiar in piata cu acelasi nume: Piata Operei Bucuresti
Domnisoara proprietara de trotoar a blocat timp de 1 ora 16 persoane in banca


Dragă omule cu rîs foarte ciudat,

Tu ştii că ei ştiu că tu ai un ris de arici isteric, da? Ştii că te filmează ca să te pună pe iutub, să vadă toată lumea cum rîzi tu, dar nu te poţi abţine, aşa-i? La secunda 30 m-am speriat, serios vorbesc, nu faci ca toţi oamenii!

Hai sa luam Vodafone la misto

Reclamatie electrica


Unii oameni au ajuns la capatul rabdarilor cand e vorba de nesimtirea entitatilor statului si nu numai. E-mailul de mai jos e fenomenal domnul a exprimat perfect sentimentele romanilor fata de electrica.


Limp Bizkit la Bucuresti


Una din formatiile preferate ale adolescentei mele si ale tineretii mele timpurii, s-a hotarat sa vina si la noi in tara in formula originala. Cred ca as fi regretat ani de zile daca nu ajungeam la ei. Si uite-ma pe o ploaie mocaneasca de vara alaturi de cel mai bun prieten, un rockerash cu idei de o lume perfecta in imperfectiunea ei, la marele show al trupei Limp Bizkit.

Mai jos niste imagini sugestive de la acest eveniment unde publicul a fost magnific si culmea de buna calitate, un lucru mai rar intalnit in zilele de azi.