vineri, 30 aprilie 2010

Bianca unde te duci ????



Azi am dat in trafic de blonda lui Bote sau a lui Cristea, sau a celor care vor aparea. Masina de pitipoanca cu pitipoanca la volan, totusi oare ce cauta pe Sos. Pantelimon ??? ca dintre fotbalisti numai de Mitea stiu ca sta in zona.

Arata bine accesoriul de Ipod

joi, 29 aprilie 2010

Joi, joi

Intodeauna ziua de joi la mine trece foarte repede, parca e o binecuvantare a weekendului care trebuie sa soseasca. Un weekend care poate fi cu mult somn, dans, betie, iesit la iarba verde sau, de ce un, o plimbare prin parc. Azi e joi si nu am chef de nimic, aproape de nimic, desi ma incearca unele idei nastrusnice, dar astea o sa le prezint in alt post. Acum ne relaxam pe melodia asta.

marți, 27 aprilie 2010

Iar santiere ??? Bucurestiul se schimba la fata

Asa arata noile panouri de la terenurile de baschet din Complexul Studentesc Tei, recunoasc ca de 15 ani de cand ma duc la baschet acolo, astea sunt cele mai profesionale.


Electroaparataj Bucuresti - situata la granita dintre cartierul Pantelimon si Iancului, a inceput sa fie demolat pentru a lasa locul unui viitor mall (asta e din auzite ca nu am gasit nimic concret) langa viitorul stadion national. Toate sunt viitoare, molozul, galagia, praful sunt actuale


Asa arata schimbarea la fata a ceea ce s-a dorit a fi biblioteca nationala in era comunista. Doar 78 milioane de euro costa aceasta schimbare.

duminică, 25 aprilie 2010

Colegiul 19

Astazi bucurestenii care locuiesc in sectorul 4 si sunt arondati colegiului 19 se pot duce sa isi voteze reprezentatnta in Camera Deputatilor. Lupta fatidica se da intre Liliana Minca (PSD+PC) si Teo Trandafir (PDL).

Nu cred ca vor fi foarte multi interesati de alegeri, eu totusi astept cu nitica curiozitate si placere scandalul de dupa, ca intodeauna cand sunt alegeri, exista scandal dupa.

Shoping la Auchan

V-ati intrebat vreodata de ce a ajuns praf parcarea de la Auchan Titan?? raspunsul este simplu: pentru ca la asfaltarea ei s-au folosit materiale slab calitative, mana de lucru necalificata si in plus totul sa facut in graba ca sa vina banii de la clienti cat mai repede.

Azi am fost la acest "market" sa imi fac aprovizionarea saptamanala, dupa ce am fost sictirit de gropile din parcare, de lipsa carucioarelor, se mai gasesc si bizoni din alte judete sa parcheze d-anpulea. Pacat ca nu am avut rabdarea necesara sa ii pozez pe toti.

marți, 20 aprilie 2010

Imnul Cupei Mondiale de Fotbal

Imnul Cupei Mondiale de fotbal este interpretat de nimeni Shakira, alaturi de trupa sudafricana Freshground, si se numeste "Time for Africa".


Melodia va fi lansata oficial saptamana viitoare si va fi interpretata de celebra cantareata in cadrul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale, dar si inaintea finalei de la Johannesburg.


joi, 15 aprilie 2010

Bucuresti - capitala europeana

Strada Fumureni, Cartierul Giulesti - ce ar mai putea fi de spus ???????

luni, 12 aprilie 2010

Isteria 3D

In prima zi a punerii in vanzare a mult asteptatelor televizoare 3d, romanii aflati in plina criza economica au cumparat tot stocul de televizoare existente. Acest lucru ma face sa ma intreb, cat de saraci suntem cu adevarat ?? sau cat loviti de criza putem fi ?? ma rog, raspunsul nu o sa-l aflu niciodata, dar pana atunci putem sa ne minunam de ispravile fratilor nostri. Citeste aici

Anunt Canin de adoptie


Cele 6 ghemotoace sunt in cautare de stapan, au 7 saptamani, sunt vaccinati si deparazitati, iar parintii lor au pedigree, iar taticul este chiar campion.

Doritorii sunt rugati sa sune la:
0721.824046 - Theodora Szakacs
0744.354953 - Bobby Szakacs

sau
Madalina
0744 513 108
maddyionescu@gmail.com

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Hanul Ancutei - Busteni




Cea mai buna ciorbitza de fasole la bol de paine. Yamiiiiiiiiiiiii. Recomand cu inima deschisa.

Oamenii bogati de pe Soseaua Pantelimon


Oare la ce le trebui 2 limuzine intr-o zi de vineri ............. sa incurce traficul poate.