sâmbătă, 29 mai 2010

Pazea se prabusesc cladiri

Pazea vine Electroaparataj la vale. Ziele astea am trecut intr-o mica plimbare pe Soseaua Pantelimon prin dreptul fostei fabrici Electroaparataj, ii zic fostei ca este in proces de daramare, laora cand scriu acuma nu cred ca mai exista.

Iar aici putem vedea cat praf exista in zona, da nu e bombardament.

Iertare

Draga bloguletz, te rog sa ma ierti ca nu am mai scris la tine de 20 zile o sa incerc sa nu mai fac astfel de blasfemie.

marți, 11 mai 2010

Parcul Alexandru Ioan Cuza - un loc misto

Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 este un loc foarte misto, cu un lac unde in unele locuri se poate observa curcubeul, cu o multime de sportivi care alearga in jurul lacului, si cu foarte multa lume cu rolele, biciclete si nu in ultimul rand multi indragostiti.
Astfel acest loc verde din mijlocul sectorului si al blocurilor a devenit o mica oaza de relaxarea. Sper sa nu vina vreun instarit sa-l revendice pe motiv ca acolo a fost mosia lui unchiului sau.


Ady Boss


El e Ady Boss aka 2 sexy 4u dupa cum zice, eu zic ca e un cocalar infect care din lipsa de inspiratie s-a facut shnapan cu acte (taximetrist). Bine ma nene esti taximetrist, dar poti si u sa duci masina la service, sa stie prostul care sta in spatele tau ce becuri ti se aprind cand calci frana. Am uitat sa va zic cu rupea cu manele intersectia, de la pasajul Muncii.

duminică, 9 mai 2010

BUG Mafia lanseaza: Bag P*** in lume si v-o fac cadou

Eros Show 2010





Am ajuns si anul acesta la Eros Show, in general o atmosfera de circ, fetele de la fiecare stand erau obiecte cu care se pozau toti, destul de putina lume, mai ales ca era interzis celor sub 18 ani si biletul 35 lei. Standurile pline de produse erotice si jucarii sexuale, bani si imaginatie sa ai. Nu va mai tin mult de vorba, si o sa pun mai jos niste imagini sugestive.

joi, 6 mai 2010

miercuri, 5 mai 2010

Ziua Barbatului

La multi ani !!! barbatilor sa ne bucuram de ziua noastra si sa serbam cat mai multe cu ce vrem noi pe langa. Pe data viitoare

duminică, 2 mai 2010

Pisicile ataca

Vama Veche


Asculta mai multe audio Muzica

1 Mai

Ia uite ce zice wikipedia despre ce inseamna ziua de 1 Mai. Chiar nu stiam ca isi are originile la 1890.


Asculta mai multe audio Muzica