vineri, 30 iulie 2010

Zero TV


Doamne apara si ocroteste pe sarmanii care sunt fani OTv, in urma unei discutii contradictorii cu un prieten am ajuns pe site-ul OTv, pentru ca am refuzat sa cred ca poate sa existe o rubrica de vrajitorie la OTv, dar ca orice om normal cum ma consider imi venea sa apuc un ciocan si sa fac praf monitorul ca poate sa imi afiseze asemenea tembelitati:
- Panarame OTv
- Vrajitorii la OTv
- Jocuri Elodia (asta e bomboana)

Cui ii pasa ????

Oare o astfel de campanie ar avea succes la noi in tara?????


Vezi mai multe din Reclame pe 220.ro

Marti in Mamaia





Desi scriu cu 4 zile intarziere, sper sa nu supar lumea care astepta ceva nou aici pe Blog, dar nu am avut chef sa scriu, oricine cred ca a avut o astfel de perioada cand nu iti arde de nimic. Marti am fost la Mamaia sa rezolv o mica problema nesemnificativa, in timpul liber am dat si o fuga la plaja si aici surpriza: PUSTIU. Oare unde sunt oamenii care altadata umpleau plaja?? or sa apara ei in weekend producand haosul tipic estival.

miercuri, 21 iulie 2010

Ro(z) de la Romania

Daca o sa mai dureze mult bombardamentul din mass-media privind sinuciderea Madalinei Manole si dezhumarea cuplului ceausist, numarul celor care or sa se razbune pe televizoare o sa creasca grav. Oare credeti ca mai intereseaza pe mine acuma la 20 de ani de la Revolutie cine se afla in cavou?? iar daca ar trai, cu ce ar mai putea schimba societatea actuala?? Raspunsul este un categoric “NU” ne indreptam pe o panta abrupta spre o anarhie nationala cu iz de democratie, unde absolut toata lumea o sa poata sa faca ce vrea fara sa ii fie frica de consecinte. Un viitor roz se asterne in fata noastra.

Un pasaj literar care ma caracterizeaza

Sunt un individ nici gras, nici slab; nici frumos, nici urât; nici prost, nici deştept – Dumnezeu m-a înzestrat cu aproape toate însuşirile ce m-ar ajuta să trec neobservat. Nu se întâmplă aşa doar pentru că, în nemărginitul Lui simţ al umorului, a omis să-mi dăruiască şi teama de ridicol.

marți, 20 iulie 2010

Mad as HELL

Mad As Hell! Kinetic Typography from Aaron Leming on Vimeo.


Cred ca este timpul sa facem toti asta, oricum primii or sa apara in curand.

Poate castig biletul norocos

Sa fie cu noroc la taragerea la sorti pentru mine, sper sa fie abonament

Oldies

Weekendul care tocmai s-a incheiat am fost pe litoral, unde marea ma facut sa ma simt precum "The fresh prince of BelAir". Ce poate fi mai frumos decat sa stai 5 km in coloana bara la bara pe autostrada soarelui sa astepti sa platesti taxa de 10 lei, multumesc celui care a inventat radioul auto. Cu ocazia asta am reusit sa ascult niste melodii demult trecute, dar au reusit sa ma binedispuna si sa imi creeze un sentiment de nostalgie placuta.


Nicaieri nu te relaxezi ca la noi, unde o saptmana de concediu, ma rog in cazul meu un weekend, te oboseste mai rau ca aceiasi perioada de munca.

marți, 13 iulie 2010

A-Team: Echipa de soc

In sfarsit un film pe care l-am urmarit cu drag, desi parca nu se compara cu serialul pe care il urmaream in copilarie. Ca sa nu o mai dau pe ocolite sunt 90 de minute de relaxare, chiar este un film care ma bine dispus si pe care-l recomand cu caldura tuturor celor care vor sa-l urmareasca.

duminică, 11 iulie 2010

Un nou rasarit ...




Un nou rasarit se intrevede, aparitia astrului din apele albastre ale Marii Negre este un fenomen ce mereu imi taie respiratia, care ma motiveaza sa persist in implinirea viselor si nazuintelor mele si care ma face sa imi jur ca niciodata nu voi renunta la a obtine ceeace imi doresc, indiferent de consecinte ori durata, fie o secunda fie eternitate.


joi, 8 iulie 2010

La farmacie

Ce se mai vindea la farmacie: direct din RedLight Street Amsterdam vine extractul de sunatoare cu proprietati antidepresive si cu o reclama care marcheaza parca consumul de plante etnobotanice: " MA LINISTESTE O FRUNZA DE IARBA ... RAUL CURGE LENT"

joi, 1 iulie 2010

Vand tara ROMANIA (TVA doar 24%)

Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa , oricât de mică ar fi dar să funcţioneze.

De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze.