joi, 31 martie 2011

Minciunile chiar sunt nevinovate ???

Zilnic suntem bombardati cu minciuni la servici in mass media in relatiile interumane care ne definesc ca persoana si pozitie in comunitate. Suntem in anul 2011, an in care se presupune ca omenirea a ajuns la o anumita dezvoltare spirituala si totusi simtim nevoia in fiecare zi sa dam la o parte adevarul, sa-l trunchiem, sau sa inventam lucruri care ne feresc temporar de realitatea cruda si ne ofera o liniste aparenta. Si pana la urma ce e minciuna ?????????

Cel mai bun raspuns se pare ca ar fi o definitie complexa care suna asa:
Minciuna este o afirmație care este contrazisă de către experiență, observație sau bun simț, care este oferită de mincinos în mod premeditat sau spontan prin contorsionarea totală sau parțială a faptelor și a adevărului sau prin argumentarea selectivă, dar aparent semnificativă, a faptelor. De regulă, minciuna se consideră o acțiune intențională de declarare a unei stari modale necomfirmabile sau imediat (ori ușor) confirmabilă, pentru a produce confuzie, a oferi false speranțe, a determina o anume acțiune sau a crea o anume stare intelectivă, socială ori afectivă care servește într-un fel sau altul mincinosului.

Pana dispare minciuna nu ramane decat sa ne incarcam cu multa rabdare, chibzuinta si sa supravietuim junglei urbane in care ne manifestam.

luni, 28 martie 2011

Romania ajuta Japonia

România trimite un detaşament de ţigani în Japonia ca să dezmembreze centralele nucleare

Surpriză de proporţii pentru ţiganii care au fost surprinşi în ultimele zile la furat de fier vechi: în loc să se aleagă cu dosar penal, aceştia au fost înregimentaţi de autorităţi într-un detaşament special, care va fi trimis în Japonia ca să dezmembreze şi să vândă la fier vechi centralele nucleare în care există riscul unor explozii.


Ion Feraru, un ţigan cu peste 20 de ani de experienţă în dezmembrări şi furt de fier vechi, a fost ales să conducă operaţiunile din Japonia. „Împreună cu fi-miu, Flexu, am furat fier vechi de la combinatul Sidex, de la Cernavodă, de la Atelierele Griviţa, de peste tot. Şi nu am luat pur şi simplu fierul, ca amatorii, mai întâi l-am dezmebrat, ca să-l putem pune în căruţe. În două zile punem centrala la pământ şi o ducem la centrele de colectare a fierului vechi”, s-a lăudat Ion Feraru.


Nicolae Rugină, oficialul de la Ministerul Apărării care se va ocupa de trimiterea ţiganilor în Japonia, spune că toate detaliile sunt puse la punct şi că de mâine ţiganii vor intra în acţiune. „Ţiganii sunt deja la aeroport, azi vor decola spre Japonia, în timp ce căruţele lor sunt deja pe mare, pe un portavion de mare capacitate. Estimez că în două zile vor deveni eroii Japoniei. Hai, patru zile, în caz că japonezii nu vor fi de acord cu dezmembrarea centralelor şi ţiganii vor fi nevoiţi să lucreze neoficial, la adăpostul întunericului”, ne-a declarat acesta.



marți, 8 martie 2011

8 Martie - Cadoul Anei (Part One)

Astazi este cea mai speciala zi din luna femeii, este ziua in care ele trebuie pretuite precum tot ce ii mai sfant. Asa ca m-am chinuit sa ii ofer o surpriza - mai jos poze de la cadoul Anei.




Musical News

Animal X si Keo au venit cu noi melodii. Chiar asa cine mai credea ca cei de la Animal-x mai fac muzica, nu suna rau melodia.





8 martie

La Multi Ani !!!! pentru toate mamicile, doamne si domnisoare