miercuri, 30 noiembrie 2011

Romania - La Multi Ani !!!




Imnul Romaniei - Versiunea Rock

Asculta mai multe audio diverse

Sfantul Andrei

Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea.
Acesta urare este pentru o persoana foarte speciala pentru mine, dar si pentru toti cei care isi sarbatoresc numele azi.

marți, 29 noiembrie 2011

Timp de reactie

Azi ne legam de sport.ro, cum am publicat prostia lor, cum au modificat. Asta e, greseala pe jumatate recunoscuta ... nu da bine ca CV.

Idiotenie marca sport.ro

Pentru angajatii sport.ro este din ce in ce mai greu sa scrie un articol competent de la inceput pana la sfarsit. Acest lucru se datoareaza faptului ca nimeni nu ii verifica la ce publica online. Exemplul cel mai bun, articolul de mai jos. Cum sa prezinti noutatile Panasonic si sa pui poza de la concurentul Samsung ???

marți, 22 noiembrie 2011

Enel o suge grav

Bine, bine esti ditamai entitatea nationala si nu ai bani de un amarat de POS sa se poata plati cu cardul.
Rusinica, rusinica cum spuneau odinioara carcotasii.

De ce o suge Enel ? Pentru ca este condusa de niste imbecili, iar angajatii de acolo sunt oameni ajunsi pe spaga si nu pe merit.

Am primit preaviz pentru neplata facturii pe luna octombrie, care avea termen scadent pe 24 octombrie, iar minunatul preaviz imi aduce la cunostinta ca daca nu platesc pana pe 21 octombrie, urmeaza sa fiu deconectat, iar pentru reconectare voi plati taxa de reconectare.

Fuck off Enel.

Well si iata-ma la sediul Enel din Sos. Pantelimon la o coada de aproape 50 persoane, sa imi rezolv minunatul preaviz, cum nu-s din fire certaret, am decis sa platesc si gata. Dupa 40 minute de coada ajung la casa si spre mega mea uimire, ei nu aveau POS, eu nu aveam cash. Competenta casierei a atins o cota maxima:

"- Cum nu stiati ca nu incasam cu cardul ?"
- Daca lipeati o foaie pe undeva poate stiam, acesta fiind raspunsul meu
- Domnule mergeti alaturi si platiti la banca, iar afis nu avem ca nu se plateste cu cardul pentru ca seful nu ne lasa!
- Ok, multumesc si spunetii sefului d-voastra ca este un idiot si ca ii doresc tot binele din lume"

Plec spre banca, asta dupa ce am citit pe spatele facturii, bancile care accepta plata facturilor Enel, si vad Raiffeisen, stiam o sucursala la vreo 400 de metri ma indrept spre ea, iar la casierie a doua surpriza a zilei.

Casierita imi atrage atentia ca pentru plata facturii Enel se percepe un comision de 3,5 lei, iar banii sunt virati in 4 zile, fapt care nu imi comvenea, ca depaseam perioada platii, si atat asteptau hapsanii sa vina sa ma deconecteze chiar daca din punctul meu de vedere e ilegal ce fac ei.

Urmatorul popas BCR, unde factura Enel nu se poate plati decat cu ordin de plata din contul curent, aici casierita a fost foarte draguta si ma sfatuit sa platesc la posta de langa ca e cea mai rapida modalitate.

Am reusit dupa 1 ora si 40 minute de aventuri urbane sa platesc factura, iar o alata culme a tupeului Enel, trimiterea de urgenta a dovezii platii. Sincer v-as trimite altceva ca sunteti prea idioti.

Asa de final ce pot sa va zic: sa va calce masina si sa va rupa picioarele ca meritati, lucrul asta e valabil si pentru Raiffeisen, pacat ca nu am atata putere de decizie ca va trimiteam desculti si dezbracati inapoi in tara din care ati venit cu banca voastra mizera.

duminică, 20 noiembrie 2011

Dacia Lodgy

O viitoare reteta a succesului marca Renault.
Sursa imagine.

Mall-ul OZN

Primaria Sectorului 2 a dat avizul de construire a megamall-ului Pantelimon, care va fi situat langa Arena Nationala pe locul fostei intreprinderi Electroaparataj. In presa au aparut si primele imagini din proiectul viitoarei constructii.

Galeria multimedia a Mallului Electroaparataj o puteti vedea aici.

luni, 7 noiembrie 2011

Calendarul Lavazza 2012

Google si enjoy it. Cuvintele sunt in plus.

Drumuri cu greata - gaselnita ziarului Romania Libera

Ziaristi de creta dupa ce ca prezentati stiri incomplete, proaste mai sunt pline si de greseli. Tu care ai scris articolul, precum si redactorul care te supravegheaza ar trebui sa va dati demisia cu ritual si sper ca iarna asta voi sa mergetie pe drumurile voastre cu greata.

17 minute

17 minute a durat mersul cu autobuzul de la terminalul F la terminalul C pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. O calatorie monotona printre cladiri de sticla, tractorase de bagaje, avioane ... absolut nimic deosebit. Ajuns la terminalul de imbarcare surpriza a fost foarte mare, am coborat dintrun autobuz ca sa ma sui in altul, care sa ma duca la avion. Cursa asta a durat doar 16 minute.
Cand zic ca francezii fac lucruri proaste nu ma crede nimeni, asta a fost un exemplu minunat de conservare a managemntului de timp

Despre avioanele frantuzesti

AirFrance e compania cu care am calatorit spre minunatul oras Dublin. Zborul acesta a fost primul meu conact cu compania franceza. Prieteni de ai mei se vaita ca toate treburile romanesti sunt facute prost, azi ii contrazic, toate treburile facute prost sunt frantuzesti (vezi masinile), numai ca ei ascund lucrurile putrede si nu le lasa la vedere, asta ar trebui sa invatam si noi. Si sa revin la ale mele, in viata mea nu am vazut avion mai imputit si mai slinos, decat cel de la airfrance, parca a fost uns cu slanina si stropit cu cafele, sucuri si uleiuri pe ferestre si cu un miros patrunzator de mucegai, probabil branza lor mucegaita o fac in cala avioanelor. Insotitoarele de zbor destul de dragute, dar le lipsea acel ceva care sa le faca speciale. Noroc ca zborul a durat numai 4 ore ca altfel imi pierdeam simtul olfactiv.

marți, 1 noiembrie 2011

Pastel de toamna

Azi sunt romantic. Suvoaiele de culoare tomnatica ma poarta departe, in vise unde totul este frumos, dar asta e alta poveste. Noapte buna Bucuresti si ramai cu bine ca de maine sunt plecat.