duminică, 29 ianuarie 2012

Festivalul clatitelor

Acum 4 - 5 ani am fost la festivalul clatitelor din localitatea Prejmer, Brasov. Mi-am adus aminte de acest festival ca are loc iarna in preajma americanului Valentin, si asa a aparut si dorinta de a merge inca odata acolo. Imi aduc aminte ca am mancat clatite sasesti umplute cu mere coapte cu nuca si miere, ca am vizitat cetatea Prejmer, parca asa ii zice, si ca a fost un festival unde nu  m-am calcat in picioare cu lumea, iar timp de 2-3 ore am fost rupt de realitate apartinand unei lumi medievalo-rurale.

marți, 24 ianuarie 2012

A cazut ...

Intr-o societate de protestatari a venit si prima victima politica, fapt ce era normal si logic sa survina, dar cu o floare nu se face primavara. Inlocuirea ministrului de externe este doar o chestie de imagine, absolut niciuna din parti nu are nimic de castigat, sigurul care pierde este cel inlocuit.

marți, 17 ianuarie 2012

Afaceri care merg in jos

Am un prieten cu care ma contrazic mereu, deoarece el doreste ca albul sa fie alb intodeauna iar negrul sa fie negru si sa nu existe gri, lucru imposibil de realizat. Cu ceva timp in urma am avut o discutie cu el despre patriciu, mic.ro, pretul benzinei, apple si altele.

Atunci am spus ca mic.ro va da faliment pentru ca, in mentalitaea mea simpla, orice ar fi facut acel sir de magazine nu era rentabil pentru oameni dupa reteta simpla, daca clientul doreste seminte si cola si tu nu ai seminte clar nu va cumpara cola, romanul e comod si nu se merita sa cari o sticla de cola pentru seminte.

Urmatorul lucru care am spus ca Apple se va duce pe copca, asta chiar inainte sa treaca in nefiinta Steve, motivul este unul simplu, este mult mai usor sa ajungi numarul 1 decat sa te mentii, asa si Apple a fost si nu va mai fi, ramane sa vedem acuma numai in car timp. 

Burger King e urmatorul care va pleca din Romania, nu stiu sa explic de ce, dar momentan asa simt, daca voi avea dreptate, devin jucator la bursa.

luni, 16 ianuarie 2012

Cum sa slabesti repede

Weekendul acesta am fost tinut la pat de o enterocolita agresiva ca nu stiu cum am procurato. Astfel mi-a venit ideea sa fac un top al metodelor de slabit mai putin conventionale, pentru intocmirea lui am luat multe exemple din viata cotidiana, mondenitati, idei nastrusnice si unele foarte proaste.

Topul ar fi asa:

1. Drogurile
2. Stresul provocat de creditele bancare
3. Enterocolita
4. Exemplarul de langa tine, numit nevasta
5. Traficul auto de ora 15:00 PM cand trece o coloana oficiala.


joi, 12 ianuarie 2012

Vineri 13

O zi plina de superstitii pentru cei cu sufletul mai slab. Este ziua efectului pisicii negre. Pntru mine a inceput ca o zi de cosmar, in 10 min era sa lovesc masina de 3 ori, mereu cu cate un taximetrist, parca sunt prosti astia noaptea, soseaua e a lor, a fost un moment cand mi am dorit ca tot orasul asta sa fie supravegheat video iar punctul de amenda sa fie 1.000 lei si confiscarea masinii. Ai naibii parlamentari nu pot face si ei o lege teapana, de ce nu putem fi si noi un model, sa combinam perfectiunea nemteasca cu durabilitatea ruseasca si corectitudinea japoneza. Va imaginati ce tara fericita si bogata am fi, nicaieri nu s-ar mai vorbi de visul american. Momentan sa tragem adanc aer in piept, sa revenima la tara noastra, a tuturor imposibilitatilor si maine cand ne trezim poate o fi mai buna, eu imi doresc sa dispara 24 de ore toti taximetristii din bucuresti.




















miercuri, 11 ianuarie 2012

Azi noapte !

Asta noapte am auzit un zgomot ciudat in pivinita, m-am dat jos din pat si am pornit sa verific ce sa auzit si uite ce am gasit ... asa ca am invitato sus in casa sa nu ii fie frig (voi reveni cu amanunte)

Iar fara cuvinte !!!


Daca cineva gaseste in DEX acest cuvant sa ma anunte si pe mine, eu tot nu pot sa inteleg sau sa accept cum un jurnalist bine platit poate publica asa ceva, macar titlul sa il recitesti si se mai mira de ce ii face lumea idioti s-au sunt injurati de oameni.

luni, 9 ianuarie 2012

Moda 2012 se poarta zebra !!

In trecut vecinul meu Bogdan ma intreba de ce imi place sa port haine in dungi, iar raspunsul meu in glumea era sa ma pot obisnui cu zabrelele. Dupa 2-3 ani de la ultima discutie de genul asta, creatorii de moda, pictorii, desenatorii it-istii, gamerii au inceput sa foloseasca dungile.


duminică, 8 ianuarie 2012

I want and i want and i want

I want to know how it'll end. I want to be sure of what it'll cost. I want to strangle the stars for all they promised me. I want you to call me on your drug phone. I want to keep you alive so there is always the possibility of murder later. I want to be there when you learn the cost of desire. I want you to understand that my malevolence is just a way to win. I want the name of the ruiner. I want matches in case I have to suddenly burn. I want you to know that being kind is overrated. I want to write my secret across your sky. I want to watch you lose control. I want to watch you lose. I want to know exactly what it's going to take. I want to see you insert yourself into glory. I want your touches to scar me so I'll know where you've been. I want you to watch when I go down in flames. I want a list of atrocities done in your name. I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back. I want to remember when my nightmares were clearer. I want to be there when your hot black rage rips wide open. I want to taste my own kind. I want to be wrapped in cold wet sheets to see if it's different on this side. I want you to come on strong. I want to leave you out in the cold. I want the exact same thing but different. I want some soft drugs.. some soft, soft drugs. I want to throw you. I want you to know I know. I want to know if you read me. I want to swing with my eyes shut and see what I hit. I want to know just how much you hate me so I can predict what you'll do. I want you to know the wounds are self-inflicted. I want a controlling interest. I want to be somewhere beautiful when I die. I want to be your secret hater. I want to stop destroying you but I can't. And I want and I want and I want and I will always be hungry. And I want and I want and I want.

Ce mi doresc in 2012

In afara de dorintele clasice: sanatate, liniste si pace interioara mie si persoanelor dragi, imi mai doresc sa castig la loto si sa am o viata in care sa nu cunosc grija financiara, bineinteles acesta este un vis al meu si al restului de 20 de milioane de romani.

In fiecare an de 3 ani incoace zic ca imi voi cumpara domeniul blogului, dar mereu nu fac asta, nu am un motiv anume, o fac pentru ca ma complac in situatia asta si nu stiu cat de repede o sa doresc sa schimb ceva.

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Underworld

2012, anul care se anunta cu lansari de filme foarte bune, pentru toate gusturile cinefililor. Seria Underworld este una din preferatele mele, de aceea astept cu sufletul la gura lansarea Underworld Awakening, trailerul arata bine, desi multe filme sunt interesante in trailer si sfarsesc prin a fi deceptii la vizionare, sper sa nu fie asa si in acest caz. 


Kate Beckinsale actrita principala a seriei arata minunat in galeria foto a filmului.





Imi doresc si eu una de asta ...

Statul imposibilitatilor

In majoritatea tarilor treaba este treaba, statul prin organele lui lucreaza in folosul cetatenilor, numai la noi lucreaza in interesul nimanui, nici pentru el macar, asa de mare harababura este in sistemul statal. Exemplele sunt fara numar cum spun cantaretii autohtoni.

De ce in Sri Lanka se pot eutanasia 3 milioane de caini maidanezi si nimanui nu ii pasa ?? pentru ca tara (Sri Lanka) asta pune mai presus oamenii decat patrupedele, unde sunt iubitorii de animale cand copiii sau oameni batrani sfarsesc prin a fi atacati si sfasiati de maidanezi ?

Ei stau bine mersi acasa la caldurica ... daca tot iubiti asa mult animalele de ce nu va donati averea unui ONG ??? pentru ca nu aveti activitate si va prinde bine sa faceti o manifestatie prin care mai rau deranjati, la munca cu voi ...


Antena3 - greseli

Antena3 aceiasi poveste, limba romana un mister total pentru jurnalistii de acolo, care nu si ar reciti operele nici torturati ca in evul mediu, poate ar o solutie buna asta pana la urma pentru ei.


marți, 3 ianuarie 2012

Nelinitat

Nelinitat - Oare stie cineva ce inseamna asta ??? se pare ca cei de la newpon au inventat un cuvant nou, sunt aproape 12 ore trecute si nu s-au sinchisit sa schimbe, asta e, banii sa curga.


luni, 2 ianuarie 2012

Urban Media

22 decembrie 2011 ora 8:00 in tramvai in drum spre birou, tramvaiul destul de aglomerat, plin cu oameni care se indreptau spre treburile lor, tristetea domina intreg tramvaiul.

30.12.2011 aceiasi ora, acelasi tramvai si aceiasi tristete, doar gradul de ocupare era diferit, toate scaunele aveau pasageri si inca cativa in picioare.

31.12.2011 surpriza, surpriza pentru cei care muncesc si in ultima zi a a anului, aveau posibilitatea sa isi aleaga scaunul, macar la asta e bun Revelionul putem alege si noi odata pe an scaunul in tramvai.

3 ianuarie 2012 este exact ca ziua din 22 decembrie fara nicio diferenta

duminică, 1 ianuarie 2012

Post la ameteala

Intodeauna ziua de dupa este una dificila, cand nu ai chef de nimic, vrei sa stai in pat, sa lenevesti cel mult poate o bere asa sa iti revii sau o limonada in functie de ce excese ai facut. Ce imi place la 1 ianuarie:
- e o zi linistita fara aglomeratie
- pacat ca e doar una pe an
- ziua in care se primesc cele mai multe mesaje si telefoane
- vezi la tv emisiunile pe care le ai ratat in noaptea de Revelion
- e o zi de miserupism