sâmbătă, 31 martie 2012

Soferi de Ph

Dupa o saptamana de cursuri istovitoare la Sinaia, de unde teoretic ar fi trebuit sa ma intorc mai doct, dar nu ma simt asa, am ajuns acasa. No place like home !!! Azi, in acest post nu voi vorbi despre timpul petrecut la cursuri, voi vorbi despre soferii prahoveni, care sunt pur si simplu imbecili. Iar, cand ii vedem la stiri, cum sunt ajutati de echipajele de descarcerare le plangem de mila. In 130 km cat are drumul de la Sinaia la Bucuresti, 3 soferi de Prahova au intors pe DN cum intorc eu la mine in parcare, nu ii interesa de trafic, ca au scos 2 masini in camp, erau pe tarlaua lor probabil sub influenta lui Bahus. Politia de la rutiera nu era prin zona si nici vreo 2 tiruri care in aceasta situatie puteau fi utile. Si sa incheiem acest post cu un gand de speranta, poate vor deveni mai responsabili cei nominalizati mai sus.

vineri, 23 martie 2012

Jurnalul greseste, Rol preia

Online-ul romanesc functioneaza precum un lant bine definit, iar erorile se transmit de la o veriga la alta. Jurnalul intr-un articol despre turismul pe litoralul romanesc, a strecurat o mica greseala, iar cei de la Rol in munca lor grea au preluat acest articol fara sa observe greseala din titlu. Este un exemplu clasic de munca facuta pe jumate, de catre oameni slab pregatiti, care nu sunt in stare sa citeasca titlul si sa-l corecteze, de continut nu ne mai legam. 


Citatul zilei

Determination that is Incorruptible
From the Other Side
A Terror To Behold
Annihilation Will Be Unavoidable
Every Broken Enemy Will Know
That Their Opponent Had To Be Invincible
Take A Last Look Around While You're Alive


Explica exact ceea ce se intampla acum in Romania si in lumea, trebuie doar extrapolata ideea de baza si cuantificata la situatia acutuala, iar rezultatul este cel de sus.

miercuri, 21 martie 2012

Pentru soferi

Un articol adevarat despre sofatul in Romania, unde prioritate au masinile puternice, iar semnele rutiere au caracter orientativ, unde legea desi ar trebui sa fie egala pentru toti, se aplica in mod preferential pentru cei cu dare de mana mai mare.


luni, 19 martie 2012

Zacusca

Azi m-am trezit cu pofta de zacusca, dar nu zacusca de la borcan plina de conservanti, aici ma refer la zacusca facuta in casa, zacusca traditionala romaneasca cum fiecare are in casa, sau avea odata. Dupa cateva intrebari in stanga si dreapta, am aflat ca zacusca foarte buna se gaseste la Auchan, ca acolo e facut zilnic o cantitate de o tanti foarte priceputa in tainele bucatariei. 

Deci stimati cititori, daca aveti dorinta de a gusta o zacusca buna, sincer o recomand pe cea draft, facuta la Auchan, este exact ca a bunicii. D-zeu sa ii dea sanatate acelei femei care o prepara, ca a putut realiza asa ceva bun.

Ca tot am adus vorba de zacusca azi, as avea o recomandare vecinei mele si tot odata posesoarea celui mai renumit blog de retete, Vicky cu al ei V-retete, sa pregateasca o zacusca.... si nu in ultimul rand sa ma cheme la degustare.

vineri, 16 martie 2012

Ninsoare in martie

O statistica de pe site-ul national de prezicere a vremii, arata ca la nivel de Muntenia in ultimile 4 decenii, anual in perioada 10 - 20 martie a fulguit. Parca stiind acest lucru, politistii de la rutiera au iesit la verificat anvelopele de iarna prin anumite zone din Bucuresti. Asta este viata noastra conform vechiului proverb: Tara arde si baba se pieaptana. Pe urma cand se face cate un sandaj independent iese la lumina faptul ca oamenii nu au incredere in institutiile statului, iar sloganul "siguranta si incredere" e doar de infrumusetarea masinilor.

marți, 13 martie 2012

Marti 13 - zi cu ghinion ?

Cine este superstitios ar trebui sa stea in casa azi, pentru ca o vorba din batrani spune, de ce iti este frica, de acel lucru nu ai scapare. Pentru mine ziua de 13 nu este o zi cu ghinion e doar o alta zi banala la birou unde incerc sa rezolv dilemele lumii. In trecut pe Cartoon Network rula un serial de animatie: Pinky and the Brain, unde doi soricei noapte de noapte incercau sa devina stapanii lumii. Am adus vorba de acest serial de animatie deoarece aseara am participat/asistat la o discutie despre situatia ipotetica de a avea multi bani si de a trai fara grija zilei de maine, numai intr-o distractie continuua. Majoritatea au fost pro distractie, dar si ideii contra, cum acest lucru ar fi daunator dezvoltarii noastre ca indivizi. Daca as avea vreodata ocazia as face un talkshow la o televiziune in care sa prezint viata celor de bani gata in comparatie cu viata celor aflati la limita saraciei, iar publicul ca element neutru sa voteze care din cele 2 factiuni ar dori sa traiasca. Tu ce ai alege ???

miercuri, 7 martie 2012

8 Martie by Google

Google omagiaza pe doamene si domnisoare printr-un logo nou realizat special pentru acestea.

8 Martie

La multi ani tuturor femeilor din lume, la multi ani mamei mele si iti multumesc ca m-ai crescut si educat, ca mai ajutat sa depasesc problemele aparute in timp si sper sa fii mandra de mine si de tot ce realizez.

Salonul Auto de la Geneva 2012











Ro-mania dereglatilor

Incepe Romania sa fie o tara nesigura din punct de vederea criminalitatii ?? Sunt din ce in ce mai dese incidentele armate, bataile in trafic, iar politia parca este mai ineficienta ca niciodata, vorbim de cazurile mai grave, ca pentru amaratii care fura o paine din alimentara ca sa isi hraneasca copii, politia este un adevarat jandarm.  


Exact ce ziceam :))

luni, 5 martie 2012

Minimarket de cartier

De ce vanzatoarele de minimarket sunt ciufute si nesuferite, asta e o intrebare la care probabil mult timp nu voi afla raspunsul. Ok esti proprietar de magazin si muncesti ca vanzator, datoria ta este sa servesti clientii, sa le dai restul corect si sa le inmanezi bonul de casa, parca asa cere legea. Magazinul de care voi povesti se afla in vecinatatea zonei unde locuiesc, iar sambata seara i-am trecut pragul pentru un suc si o ciocolata al caror cost total a fost de 10,30 lei. Am scos din portofel o bancnota de 10 lei si o fisa de 50 de bani, le am inmanat vanzatoarei si asteptam restul, deobicei nu iau fisele astea mici inapoi, ca nu am chef sa am buzunarele pline, le las pe tejghea, dupa ce imi sunt inapoiate, dar de data asta vanzatoarea nu a vrut sa imi dea restul, nici dupa ce l-am cerut, mi s-a parut o atitudine foarte urata si am cerut banii inapoi, iar produsele le am luat de la concurenta ei. Cand am cerut sa imi dea banii inapoi am auzito cum a tras o injuratura printre dinti. 

Morala trasa de mine, cu cat esti mai inapt, uiti ca datoria ta este sa ii servesti pe cei care te platesc si sa nu ii faci sa se simta nedoriti, pentru ca pe timp indelungat pierzi si nu vei intelege niciodata acest lucru, fiindca esti limitat de prostia ta.

PS - sunt convins ca pana in toamana acest minimarket va fi falimentar.

sâmbătă, 3 martie 2012

De weekend

Odata cu venirea primaverii apare si astenia, lenea ne cuprinde tocmai in weekend. Asadar acest weekend trebuie sa fie unul de rasfat, de stat in pat si pierdut timpul, de vizionat o comedie, o baie relaxanta si aromata binenteles foarte lunga, de socializat la telefon, de plimbat prin parc la pranz, cand soarele e la putere maxima, de dus masina la spalatorie (asta chiar nu ca implica ceva munca) si nu in ultimul rand de ascultat muzica si visand planuri pentru la vara.

joi, 1 martie 2012

1 martie

1 MARTIE...iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou... respira adanc... E PRIMAVARA!!!!!