vineri, 30 mai 2014

Fantezie - Love Letter

Draga X, Y sau Z

Tocmai am fost intrebat, daca asta este o scrisoare de dragoste, cred ca din anumite puncte de vedere este, nu te-am cunoscut niciodata, nu am stiut niciodata ce gandesti, asa ca m-am gandit sa iti scriu, ca sa stii cat de fericit sunt in aceste momente, cat de mult astept sa te vad, si vreau sa iti fac o promisiune, trei lucruri pe care tu o sa le ai, iar eu nu le am avut: un camin sigur, cineva care sa iti spuna in fiecare zi cat de mult te iubeste si cineva care sa lupte pentru tine indiferent de costuri, cu alte cuvinte o FAMILIE, restul trebuie  sa-l infruntam impreuna.


Al tau Mister

joi, 22 mai 2014

In numele ei ...

Acesta este o postare influentata de muzele lui Dionisos, iar locul ei ar fi fost intr-un jurnal interbelic, dar nu va fi asa …


A 22 zi a lunii Mai, a anului  2014, am observat o schimbare la EA, legatura noastra este sub o presiune cumplita a amintirilor din alta viata.  In fiecare zi este mai departe de remuscarile pe care le avea. In prezent este indiferenta fata de brutalitatea care i-a ocupat viata. Adevarata ei problema ramane neincrederea, continua sa isi ascunda singuratatea prin cruzimea unei fete zambitoare tot timpul si a unei conceptii samaritene. Totusi ma agat de speranta, ca pot sa o conduc pe un drum bun, un drum condus de puterea unei familii unite, iar daca esuez, sufletul ei va sfarsi in intuneric.

De a lungul vietii mele nu am dus lipsa de oameni, prieteni care sa vorbeasca despre bine si rau, acesti termeni nu inseamna nimic, fiecare om isi urmareste interesele indiferent de cine va fi ranit. Nu este frumos sa iei tot ??  Sa iti satisfaci dorintele, chiar daca facand asta, vei face pe altcineva sa sufere, unii ar numi acest lucru, ca fiind un rau necesar, eu cred ca ar fi un raspuns pentru lumea dura si incorecta in care pasim, traim.

Oare ce imi va rezerva viitorul ?!