luni, 29 martie 2010

Ceai la Cotroceni

O casa veche, cu doua etaje si o curte intunecata, aparent abandonata, dar cunoscuta sub numele de “Ceai la Cotroceni”. Locul trebuie ghicit daca mergi pentru prima oara, intrucat firma de la poarta, pe care scrie numele ceainariei, este aproape invizibila.

Situata vis a vis de Palatul Cotroceni, ceainaria nu este una de lux, ci prezinta un stil aparte, prin subsolul cu pereti scorojiti, clopotelul de la intrare, camerele intime si lumina provenita de la lampa pe ulei, aici se pot gasi peste 100 de tipuri de ceaiuri: Caramelino, Kiwano Kiss, Yogi, Roua pretioasa, dar si clasicele – ceai verde, ceai negru, ceai cu piper sau cu fructe, ceai chinezesc sau indian, cu ierburi sau cu lapte si miere.

Bauturile sunt servite in ceainice din ceramica, pe tavi de lut, impreuna cu cate un mic recipient pe post de cana, creand astfel o atmosfera aparte.


Ceai servit la lumina lampii cu ulei, iar clopotelul de langa lampa e folosit pentru a chema personalul ceainariei. Atmosfera este una foarte chill, daca doriti sa impresionati pe cineva sigur o sa reusiti.

Niciun comentariu: