joi, 22 mai 2014

In numele ei ...

Acesta este o postare influentata de muzele lui Dionisos, iar locul ei ar fi fost intr-un jurnal interbelic, dar nu va fi asa …


A 22 zi a lunii Mai, a anului  2014, am observat o schimbare la EA, legatura noastra este sub o presiune cumplita a amintirilor din alta viata.  In fiecare zi este mai departe de remuscarile pe care le avea. In prezent este indiferenta fata de brutalitatea care i-a ocupat viata. Adevarata ei problema ramane neincrederea, continua sa isi ascunda singuratatea prin cruzimea unei fete zambitoare tot timpul si a unei conceptii samaritene. Totusi ma agat de speranta, ca pot sa o conduc pe un drum bun, un drum condus de puterea unei familii unite, iar daca esuez, sufletul ei va sfarsi in intuneric.

De a lungul vietii mele nu am dus lipsa de oameni, prieteni care sa vorbeasca despre bine si rau, acesti termeni nu inseamna nimic, fiecare om isi urmareste interesele indiferent de cine va fi ranit. Nu este frumos sa iei tot ??  Sa iti satisfaci dorintele, chiar daca facand asta, vei face pe altcineva sa sufere, unii ar numi acest lucru, ca fiind un rau necesar, eu cred ca ar fi un raspuns pentru lumea dura si incorecta in care pasim, traim.

Oare ce imi va rezerva viitorul ?!

Niciun comentariu: