miercuri, 3 februarie 2010

Comunitatea www.distractie-maxima.ro

Fiecare om la interior este un copil, iar atunci cand rutina, problemele de la scoala, facultate, serviciu te coplesesc, simti nevoia sa evadezi, sa fugi cat mai departe, sa te ascunzi de tot ceea ce iti doresti sa uiti. Un astfel de loc in ultimii 7 ani a devenit serverul de counter-strike huk.distractie-maxima.ro, un server deschis de un om respectuos si bun la suflet pe nume Narcis, care se ascunde in spatele banulului pseudonim Huk.

huK.Distractie-Maxima.Ro este mai mult de un server, este o comunitate bazata pe respect, fata de prieteni si de jucatori, este o atmosfera calduroasa unde s-au legat prietenii puternice de-a lungul zilelelor si noptilor petrecute la tastatura.

De-a lungul celor 7 primaveri, prieteniile de pe server au mers mai deaparte de lumea virtuala, trecand in lumea reala conducand la o serie lunga de iesiri la paintball, biliard, bowling, gratare la iarba verde, weekenduri la munte, dupa-amiezi la fotbal, unde fetele si-au etalat talentul pe teren mai bine ca baietii si nu in ultimul rand nopti la salile de net si nopti incediare pe ringul de dans al unor cluburi bucurestene.

O parte din vietile noastre se regasesc in aceasta familie formata si inradacinata puternic in acest loc, ideile si umbrele noastre se fac vazute, chiar si atunci cand nu suntem prezenti, in discutiile haioase si aprinse de pe forum, in penibilele ratari ori umitoarele head-shot-uri.

Aceasta comunitate are la baza doar 3 principii: respectul fata de colegi si jucatori, corectitudinea si nu in ultimul rand, distractia si veselia, iar cel mai important lucru, fara de care cele 3 principii nu si-ar avea rostul, este dorinta de a se largi, de a creste si de a se maturiza alaturi de toti cei care doresc sa ni se alature.

Invitatia este adresata tuturor celor care pretuiesc acest joc indiferent de varsta, sex, studii, orientare politica sau culoare a pielii, tuturor celor care sunt dornici de a lega noi prietenii, de a avea parte de noi provocari sau sa petreaca momente si clipe deosebite intr-un mediu de calduros si placut.

Adresez acest mesaj cu dorinta mea sincera ca toti aceia care ne vor urma, sa fie mai fericiti, mai calculati, mai intelepti si sa poata oferi playerilor tot ceea ce noua ne-a fost imposibil sa obtinem si sa oferim, iar la final sa fie mandri de faptul ca pus bazele si au cladit aceasta familie.

Niciun comentariu: