marți, 1 iulie 2008

Perceptia mea despre viata mea

Eu traiesc intr-un balonas roz si sunt foarte fericit in el, caci e atat de plin de fum incat nu vad nimic. Ma simt bine in balonas, e tot ce stiu si asta ma face sa nu imi fie frica de necunoscut, pentru ca nu pasesc niciodata in el. Atunci cand o fac, caci societate imi rastoarna balonasul sau il impinge spre alta zona de camping neexplorata, ma misc incet si cu pasi mici.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ce te faci daca vine un om rau cu un ac si iti sparge balonasul?

Parerea mea e ca ar trebui sa incerci chiar tu sa iesi din acest balonas pt ca atunci cand se va sparge sa nu ai o supriza neplacuta cand vei vedea cum este "afara".

Adolf spunea...

Eu cred k este intr-un prezervativ si fumul ala este defapt condens.Eu unu nu am fost niciodata in balonas k altfel nu m-as fi nascut.Eu am pasit cu bine in necunoscut prima zi de scoala,anii de liceu,facultatea,masteratul,etc :))primul sarut,prima noapte de dragoste,prima bere cu baietii,cele noua luni de sarcina ale sotiei si primul copil, experientze de care nu ai parte in balonas si nici nu o sa ai dak nu cumva o sa se sparga balonasul :P se mai intampla.Si ai dreptate balonasele se muta dintr-o zona in alta,una mai buna k cealalta,una blonda alta bruneta :)).Ar trebui sa te misti mai repede sa nu o ia fratziorii tai innaintea ta si sa ramai in balonasul ala toata viatza.